Другий тиждень табору з денним перебуванням "Невгамовні"

Пройшов другий тиждень табору, яка видалась юним спортсменам та вихователям дуже насиченою пригод та цікавинок.

Розпочався тиждень з відвідування навчального центру оперативно-рятувальної службі ДСНС України, діти приїхали до місця навчання на електричці, в якій весело провели час у розповідях про пройдені вихідні дні. Навчання вдалися хлопцям не легко, але поставлені куратором цілі були виповнені в повному обсязі.

Наступного разу діти вирушили у пригоди на інтелектуальній грі квест кімнати. Де кожен з членів команди проявив свою кмітливість та логічне мислення. Не можна передати на скільки діти були задоволенні від ходу гри та по її закінченню.

Також ми побували на Висоті Маршала Конєва, що приурочено до Дня визволення України. Діти мали змогу почути цікавинки нашої історії від гіду музею, доторкнутися до старих речей побуту та війни, пофотографуватися на згадку.

Останнім днем пройденого тижня було відвідування гарних краевидних місць на природі, у берегів річки Уди, де діти провели день катаючись на байдах, освоївши навики греблі. Захід приурочений до Дня охорони довкілля. Спортсменам були проведенні лекції на тему охорони довкілля, здорового способу життя. Позитивні емоції та гарний заряд енергії діти отримали від рухових ігор на природі.

А зараз розпочався третій тиждень нашого табору, діти з нетерпінням чекають наступних пригод, ігор та нових знань. Адміністрація Мереф’янської ДЮСШ бажає гарного настрою та теплих погодних умов для звершення всіх планових заходів у дитячому – таборі відпочинку з денним перебуванням «Невгамовні»

/Files/images/zmagannya/zm1/чямссм.jpg /Files/images/zmagannya/zm1/чис.jpg /Files/images/zmagannya/zm1/хзщлдь.jpg /Files/images/zmagannya/zm1/укап.jpg /Files/images/zmagannya/zm1/ждлод.jpg /Files/images/zmagannya/zm1/фывы.jpg /Files/images/zmagannya/zm1/фывфв.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 168

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.